Galerie Peter Bax

Aantal items: 0 Bedrag: € 0,00 bestellijst

kunstuitleen Sneek Sudwest Fryslan - ruim 400 kunstenaars in Stock

Lijstenmakerij

Inlijsten
Als ambachtelijke lijstenmakerij zijn wij al vele jaren werkzaam voor bedrijf en particulier. Inlijsten vereist vakmanschap en berust deels op vertrouwen. Wij zijn ons bewust van deze verantwoordelijkheid en voelen betrokkenheid bij elke opdracht die bij ons binnenkomt. Het kiezen van de juiste lijst, de passe-partout en het glas is een emotioneel gebeuren waarbij het eindresultaat voor een lange tijd bepaald wordt.
Vrijwel alles valt bij ons in te lijsten, waarbij u steeds mag rekenen op vakkundig advies. Of het nu een exclusieve inlijsting of een budgetvriendelijke inlijsting betreft, aan iedere opdracht besteden wij dezelfde aandacht, om tot een optimaal resultaat te komen.

Wij betrekken onze materialen van toonaangevende leveranciers en kunnen daarmee snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Als Barth dealer en lid van de branche-vereniging Art & Frame mag u steeds rekenen op een hoge kwaliteit en deskundig advies. Wij garanderen u altijd een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.

Glas
Uiteraard adviseren wij u ook welk glas het beste bij uw inlijsting past. U kunt kiezen uit vele soorten en aan de hand van voorbeelden kunnen wij u laten kiezen.

Opplakken
Wij beschikken over een vacuümpers waarin wij zowel warm als koud kunnen plakken, maar ook lamineren, met of zonder structuur.

Opspannen, restaureren en schoonmaken

Opspannen van doeken en borduurwerken of het behandelen van batiks behoort tot ons vakgebied, evenals het schoonmaken, restaureren en vernissen van schilderijen.

Bax Kunst is lid van de Branchevereniging Art & Frame. Dit garandeert onze hoge kwaliteitseis wanneer het aankomt op uw opdracht. Voor meer informatie over Art & Frame klikt u hier .

Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten
  • dinsdag: 13:30 - 18:00 uur
  • woensdag: 13:30 - 18:00 uur
  • donderdag: 13:30 - 18:00 uur
  • koopavond: Gesloten
  • vrijdag: 13:30 - 18:00 uur
  • zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  • zondag: Gesloten