Galerie Peter Bax

Aantal items: 0 Bedrag: € 0,00 bestellijst

kunstuitleen Sneek Sudwest Fryslan - ruim 400 kunstenaars in Stock

Deen, Jeroen

Sudergoweg

Jeroen Deen (1972) komt uit Sneek en studeerde aan de Kunstacademie Kampen (CABK) in de richting illustratie. Tegenwoordig werkt hij als zelfstandig grafisch ontwerper. “En als mooie-dingen-bedenker,” aldus Deen. Uit enthousiasme van Jeroen Deen en galeriehouders Redmer en Peter Bax ontstond het idee om een expositie samen te stellen nadat hij eerder een werk exposeerde in de expositie “400 jaar Waterpoort”.
De kunstenaar vertelt over zijn bijzondere creaties, die de kijker een hele andere blik op de stad geven: “Over mijn werk? Ik vind het leuk om mensen dingen te laten zien, vooral de dingen die in eerste instantie niet interessant lijken. Ik kan genieten van 'het moment' - het vluchtige - en kan daar ook sentimenteel van worden als het voorbij is.”
Deze momenten legt Deen vervolgens graag vast in beeld. Hiervoor maakt hij ook veel gebruik van zijn mobiele telefoon en Social Media. “Eigenlijk zijn het allemaal snapshots van momenten - nu vertaald naar een grafische tekening. Alle beelden zijn in en om Sneek gemaakt, of met Sneek in de rug (zie GoŽnga),” besluit de grafisch kunstenaar.

Voor meer informatie bel, binnen de openingstijden, 0515-422772. Of stuur een e-mail: info@baxkunst.nl. Informeer ook naar onze gespreide betalingsmogelijkheden.

Prijs: € 325,00

Bestellen